tisdag 15 november 2011

VARSÅGODA ATT SMAKA..

..på nybakat tunnbröd... medans ni väntar
Och så lite musik till förståss



6 kommentarer:

  1. Hej Inger - Sofia.
    Har du en riktig stenugn? bröd som bakas så blir underbart gott.
    Tunnbröd med glödstekt strömming på är gott, surströmming i tunnbröd är ofta vanligt uppe i mina gamla hemtrakter, visst äter även jag surströmming, men jag är ingen som längtar efter det, en gång om året räcker för mig.
    Jag hoppas du får en härlig dag och att solen förhoppningsvis lyser över dig.
    kram.

    SvaraRadera
  2. Hej Inger - Sofia!
    Jag tar gärna en liten smakbit avtunnbrödet och sätter mig ned och lyssnar på Dire Straits och Mark Knopfler, den gruppen är bra, speciellt tycker jag mycket om deras Walk Of Life.
    Jag önskar dig en dag full av solsken!

    SvaraRadera
  3. Hejsan Inger-Sofia.
    Jag ser på din bild överst att du har haft frost, det har vi sluppit än så länge, men det kommer nog.
    Tunnbröd har jag aldrig bakat och innan jag kom upp till norrland första gången visste jag inte att det fanns hårt tunnbröd också, så man lär så länge man lever, jag får väl försöka mig på att baka också.
    Ha en riktigt lugn och skön kväll.
    Kram.

    SvaraRadera
  4. HEJ..bloggmedvandrare..roligt att ni tog er tid att sitta ner en stund Smaka på mitt SEGA tunnbröd.och lyssna på musiken.det var inte min bakdag igår MEN massor av erfarenheter fick jag OM hur jag INTE skulle göra..och en massa muskler fick jag känna av..såna jag glömt bort att jag hade.. Mm och när det blir så här segt passar det utmärkt att steka lite kyckling och grönsaker ...krydda och klämma dit några vitlökar..ty brödet håller ihop... klämman Gott var oxå det Önskar er en GOD fortsättning på torsdagen och en skön kväll KRAM

    SvaraRadera
  5. Hejsan Inger-Sofia förstår jag att du heter.
    Själv heter jag Rose och orsaken till att jag hittade hit beror på att jag såg att du skrivit hos mina vänner.
    Så du har haft tunnbrödsbakning; själv måste jag nog tyvärr erkänna att jag inte är bra på det där med degar, jag vet inte riktigt varför; men något fel gör jag nästan alltid.
    Jag hoppas du inte har något emot att jag lägger till din blogg hos mig.
    Sen vill jag naturligtvis passa på att önska dig en riktigt härlig helg med precis lagom av allt det bästa.
    Kram.

    SvaraRadera
  6. HEJ! Rose..Vad trevligt att du oxo vill följa min blogg..det glädjer mig Du är lite som mig då i ditt förhållande till degar Men ibland kan jag slå mig själv med häpnad..när jag någon gång får till den..ofta är det inte.Men desto större glädje när den och brödet blir som jag i smaktankarna tänkt..;0) så det är kanske bra att inte få till det jämt..Önskar oxå DIG en ljuvligt härlig helg Kram

    SvaraRadera