tisdag 8 november 2011

NÄR TANKARNA GÅR TILL VILA

Och dagen kallar på mig

Dåå får tysnaden lägra mig


Önskar er ALLA..en lysande och rofylld morgon-dag Kram

3 kommentarer:

  1. Hejsan Inger - Sofia!
    Det var en vacker ton i den gitarren, naturligtvis inverkar det att det är en bra gitarrist också,jag har själv två akustiska gitarrer, en är en gammal Hagström som har en vacker ton, men oftast blir det en elektrisk som används när jag spelar.
    Din bild här ovanför är helt fantastisk, den har allt, mystik, stämning och en väldigt bra komposition tycker jag.
    Jag vill önska dig en riktigt trevlig dag!

    SvaraRadera
  2. Hej Inger - Sofia.
    Vilken underbar bild av kvällens sista försök att hålla mörkret borta, naturligtvis vinner kvällsmörkret den delsegern, men det får ändå ge vika när morgonljuset återkommer.
    Jag hoppas fortsättningen av den här dagen blir en lugn och skön dag för dig.
    Kram.

    SvaraRadera
  3. GOD morgon..Wolfie & AnnMarie..var inne och skrev svarskommentarer till er .men datorn hade en dålig dag och ville inte allls samarbeta...oxå idag verkar den vara som vädret.. lätthalkig.Vad härligt att kunna hantera ett instrument Själv får jag hålla mig till att lyssna på andra som spelar ..då musik är ett viktigt inslag i mitt liv Dottern har börjat lära sig spela på gitarr då hennes kille spelar med i en grupp och besitter dessutom ett stort tålamod för sin lärjunge Kan jag kanske snika åt mig några ackord av henne :0) Morgonen HÄR bjuder på förädisk ishalka och dimma Stackars dom som MÅSTE ut på vägarna..för dom är inte pålitliga Önskar er BÅDA en sprudlande och härlig dag Kram

    SvaraRadera