måndag 5 september 2022

LÄTTSAMHETENS TYNGDPUNKT

Vet ni vad
Det verkar som om våra politiker - inom varje parti- ÄR desperata Deperata efter makt..för så många löften som dom försöker överträffa varanda om att ge oss väljare och på ett sånt sätt som det sker idag Har jag aldrig upplevt , som jag minns De efterlämnar/ger bara en bismak..av alla godbitar dom försöker förse oss med För att vi skall VÄLJA just den politikern- till att "styra" vårt land - med deras politik. Det blir som inte seriöst på nåt vis.. Till och med politiker som varit lite mer betrodda och visat lite mer vett och sans har och så dom börjat med sina luftiga löften. Ta som sjukvården SOM redan innan pandemin var i kris..Pandemin visade bara på de uppnenbara BRISTERNA. Som ingen längre kunde blunda för Brister som personalen larmat upprepade gånger om ..men inte blivit lyssnade på.. Det var/är som att ingen har/tar ett krafttag-med verkligheten i blickpunkten.Man skyfflade/skyfflar bara undan problemen Genom att ge tomma löften,tillfälliga lösningar , som om dom inte begriper -HUR eller VAD man skall ta rag i Sjukvården har ju lääänge bestått av tålamodets personal..Personal som fått bära och ta det ansvar våra politiker skulle/skall ta. Faktum år att jag tycker att många -faktiskt de flesta av våra politiker INTE förstår sitt ansvar- att dom INTE är politiker för sin egen skull. Utan att dom är "tjänare" i samhällets tjänst. Valda av/i förtronde av folket för att göra just det. Ta ansvar och ödmjukt tjäna Sverige/för vårt samhälles bästa OCH inte till för sin egen makt och vinnings skull . Och vi- folket vet inte vem vi skall tro /lyssna på, för med tyngdens lättsinniga sanningshalt- velas det hit och dit Dessutom bestäms/beslutas sjukvårdsfrågorna av våra repektive regionpolitiker- Tänk och så på det då du skall rösta.
Det gäller att ha starka och vidvinklade glasögon .För att kunna se sanningshalten bakom de utlovade löftenas "dansanta" ord
De beslöjade orden dansar Virvlar runt.Tappar balansen Drar med oss alla.. I sin virveldans Ystra.Lite yra blir vi alla När vi dras in .I de beslöjade ordens (politiker)dans (isb)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar